Novetats Desenvolupem idees
que marquen la diferència

Corner de Casa Westfalia a El Corte Inglés de Pozuelo de Alarcón, Madrid.

Durant el mes de maig hem realitzat el projecte integral el Corner de Casa Westfalia a El Corte Inglés de Pozuelo de Alarcón, Madrid.

Casa Westfalia és una reconeguda empresa del sector alimentari líder en importació de productes alimentaris d’Alemanya i de tot Europa.

Aquest estand es centra en la venda i degustació de la seva exclusiva gamma de salsitxes amb Denominació d’Origen, elaborades artesanalment amb receptes tradicionals i carns de primera qualitat.

Terradas Comunicació ha desenvolupat la concepció general del projecte, la gràfica corporativa, la retolació i la construcció i instal · lació de l’estand.

Le théâtre de l’Archipel.

Durant l’estiu de l’any 2011 realitzem la retolació d’una obra de gran magnitud a França, Le théâtre de l’Archipel. www.theatredelarchipel.org.

El teatre de l’Arxipèlag és el nou teatre de Perpinyà, un edifici de 1200 places que s’ha construït a l’antiga estació d’autobusos de la ciutat, arran de la prolongació de l’espai Mediterrani.

El 2005 es va produir el concurs d’arquitectura, guanyat per Ateliers Jean Nouvel (París) i l’empresa Metra & Associés (París). El reconegut arquitecte francès Jean Nouvel és el creador de l’innovador disseny de la Torre Agbar de Barcelona, convertida ja en una icona de la ciutat comtal.

Aquest megaprojecte del qual ens sentim orgullosos d’haver estat part, ha estat dut a terme amb èxit ens ha aportat una experiència professional gratificant i molt satisfactòria.

Vinils especials

La decoració amb vinils és un recurs amb el qual es poden aconseguir resultats originals d’una manera molt simple. Avui dia hi ha al mercat una extensa gamma disponible per a qualsevol tipus de superfície: parets, terres, cotxes, trens, vaixells … de superfície amb relleu: carboni, llangardaix, lluentons, tornassolats i cuir.

Molts d’ells poden ser utilitzats per donar una nova i moderna aparença a objectes i electrodomèstics o redecorar una estada de casa, empresa o local comercial.

En Terradas Comunicació oferim tots aquests productes i oferim assessorament específic.

El nostre catàleg compta també amb Films especials de seguretat i protecció solar:

Films de seguretat: Per finestres d’edificis, retarda la intrusió. Si el vidre es trenca reté els resquills i evita lesions. Films solars: Films tèrmics d’alta tecnologia, redueixen l’energia solar des de l’exterior i mantenen una perfecta vista des de l’interior.

Consulti’ns per més informació, ens complau ajudar!

Quin és el nostre compromís.

Posem a la seva disposició tots els nostres recursos perquè la seva empresa aconsegueixi potenciar els seus negocis.

Dins del marc de la comunicació visual, som una empresa multidisciplinària que ofereix una àmplia gamma de serveis que es complementen i permeten abastar totes les instàncies de comunicació d’una empresa o negoci.

Ens obstinem a oferir un servei de qualitat oferint solucions gràfiques dins de les àrees de disseny gràfic i publicitat, retolació i impressió (editorial i gran format), producció i fabricació.

Aquestes solucions són desenvolupades a través d’investigació i estratègia, planejament i coordinació de recursos amb la finalitat de satisfer les particulars necessitats de cada client. Cada projecte és essencialment únic i ha de ser tractat com a tal. El procés de treball de Terradas Comunicació és un marc dissenyat per optimitzar temps i resultats.

El nostre objectiu és que l’experiència de cada treball realitzat sigui reeixida, esperant establir una relació duradora i compromesa amb els nostres clients.

Presentem la nova imatge corporativa.

Després d’anys de treball conjunt, Terradas Comunicació S.L. ha absorbit els serveis de retolació que fins aquí van ser brindats per Dissenyal Jobs S.L. convertint-se en una sola empresa de comunicació visual integral.

Aquesta nova missió està enfocada a oferir un servei personalitzat de principi a fi de cada projecte englobant totes les àrees de disseny i comunicació, des del començament en el desenvolupament d’una idea fins a la seva materialització.

Ens enorgulleix arribar als nostres clients sota aquest nou model, posicionant-nos com una empresa de comunicació capaç de cobrir totes les necessitats del món de la comunicació visual.

Davant aquest esdeveniment, ens rellancem al mercat amb una nova identitat amb la finalitat d’unificar i renovar la nostra imatge corporativa, a més de refundar els nostres principis com a empresa i reafirmar el nostre compromís en el servei.

Terradas Comunicació és ara disseny i producció integral de comunicació visual.

Els convidem a visitar la nostra nova web per saber més d’aquesta nova etapa.

Benvinguts a la nostra nova web

Per unificar tots els nostres serveis i la nostra nova imatge corporativa, hem redissenyat la nostra web www.terradasweb.com.

En ella podrà trobar tota la informació necessària sobre la nostra activitat dins del mercat de la comunicació visual.

Presentem el rang de recursos que proveïm amb serveis que s’inclouen en tres grans àrees:

Disseny gràfic: Identitat corporativa, disseny editorial, newsletters, web, disseny i desenvolupament de apps, disseny i desenvolupament de packaging, impressió, disseny i decoració d’espais comercials.

Retolació: Rètols lluminosos o sense llum, rètols corporis 3D, plaques corporatives, senyalètica, publicitat en via pública, displays de leds, etc.

Impressió i suports especials: Lones imprimibles front/backlight, Vinils d’impressió digital opacs i brillants, texturats especials, microperforats, Films de protecció solar i seguretat, suports especials, etc. També comptem amb una àmplia gamma de displays publicitaris per a la senyalització i decoració de fires, esdeveniments i exposicions (Roll up, murs pop up, stands, photocalls, etc.)

A més, hem inclòs un àrea de portfolio en el qual es mostren diferents treballs realitzats dins de cada àrea d’activitat. Per a més informació, podrà contactar amb nosaltres a través d’un formulari de consulta inclòs a la pàgina de contacte.

La nostra nova web compta amb una secció de publicacions mitjançant la qual pretenem mantenir contacte permanent amb els nostres clients per informar-los de tot tipus de notícies, promocions i comunicar-los les nostres novetats.

Totes aquestes accions estan enfocades a millorar el nostre servei i estrènyer vincles amb tots aquells que confien en nosaltres cada dia per dur a terme junts el nostre treball de la millor manera possible.

Renovem per això el nostre compromís i els agraïm la seva visita!